Palautukset

Palautuskäytäntö ja palautusehdot

Ehtojen soveltaminen

Näitä ehtoja sovelletaan Hedcomin ja asiakkaan välisessä kaupassa, ellei toisin ole sovittu. Näissä ehdoissa Hedcom on ”myyjä” ja asiakas on ”ostaja”.

Tuotepalautuksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

1. Ennen tavaran palautusta ostajan on palautuksesta sovittava myyjän asiakaspalvelijan kanssa, joko puhelimitse, tai sähköpostilla. Hyväksytylle palautukselle asiakaspalvelija antaa palautusnumeron, joka pitää merkitä palautusta seuraaviin dokumentteihin.

2. Ostajan on palautettava tuote 30 vuorokauden kuluessa toimituspäivästä.

3. Ostajan on palautettava tuote alkuperäisessä ja virheettömässä tehdaspakkauksessa, eikä pakkaukseen saa liimata mitään lähetystarroja. Tehdaspaketti pitää palauttaa suojapakkauksessa.

4. Hyvitys on 100 % kauppahinnasta, mikäli palautus johtuu myyjän virheellisestä toiminnasta.

5. Mikäli palautus ei johdu myyjän virheellisestä toiminnasta, hyvitys on enintään 70 % kauppahinnasta, kun myyjä on ensin hyväksynyt palautuksen. Hyvityksestä vähennetään myös palautetun tuotteen toiminnallisesta tarkastuksesta syntyvät kulut, pakkausmateriaalikulut sekä palautukseen kohdistuvat käsittelykulut 15 €.

6. Myyjä ei ota palautuksina vastaan erityisesti asiakasta varten tilattuja tuotteita,  jotka eivät ole varastotavaraa.

7. Ostajan peruessa kaupan, palautusrahti jää ostajan maksettavaksi. Mikäli palautus johtuu myyjän virheestä, palautuksen voi tehdä myyjän kustannuksella vain käyttäen myyjän rahtisopimuksia.

8. Ostajan on liitettävä palautukseen kopio myyjän toimitukseen liittämästä lähetteestä, sekä merkittävä sille lähetykselle annettu palautusnumero. Jotta sovittu hyvitys voidaan maksaa viiveettä, lähetteessä tai liitteessä on mainittava asiakkaan tilinumero.

9. Tuotteiden palautusosoite:

Palautukset

02780 ESPOO

Copyright © 2013, Oy Hedengren Ab
, 00200 Helsinki, Finland, puh./tel.