Muutos noutopisteen toiminnassa!

 

Arvoisa asiakkaamme,

Tuotteiden noutaminen varastoltamme on muuttunut.

Noutopisteen toimintamalli muuttui seuraavasti 01.10.2014 alkaen:

  • * Nouto-/huoltopiste vastaanottaa vain huoltoon tuotavia laitteita.
  • * Työt vastaanottaa huollon henkilökunta (ovisummeri).
  • * Huolletut laitteet palautetaan asiakkaille kuljetusliikkeiden kautta.
  • * Kassatoiminnot on poistettu: palautukset toimitetaan laskua vastaan, tai jälkivaatimuksella.

 

Kuljetusvaihtoehdot noudoille.
PPOO = Itella Express City, pääkaupunkiseutu (Espoo, Vantaa, Helsinki)
Itella noutaa lähetykset Kauklahdesta klo 09:00. Itella Express City on Itellan nopein kuljetuspalvelu Suomen sisäisessä liikenteessä, nouto aamupäivällä asiakkaalta ja toimitus vastaanottajalle pakettina, rullakkona tai lavana saman työpäivän aikana klo 17 mennessä.

PP14= Itella Express Business Day
Itella Express Business Day on sopimusasiakkaiden kuljetuspalvelu, jolla tuotteet viedään pakettina, rullakossa tai lavalla perille seuraavaksi työpäiväksi klo 14 mennessä. Palvelu soveltuu ensisijaisesti yritysten välisiin kuljetuksiin. Palvelu sisältää myös POSTIENNAKON.

PP16= Itella Economy
Itella Economy on Suomen suosituin pakettipalvelu, jolla lähetät paketit edullisesti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa postista noudettavaksi. Palvelu sopii mm. postimyynti-, suora- tai sähköistä kauppaa harjoittaville yrityksille, etenkin jos vastaanottajana on kuluttaja-asiakas. Palvelu sisältää myös POSTIENNAKON.

Muutos merkitsee, että Hedcom ja Hedcomshop myyntitilausten käsittely Espoon asiakaspalvelupisteessä on päättynyt. Laskutusasiakkailla on edelleen mahdollisuus noutaa vähintään 3 tunnin varoajalla etukäteen tehtyjä tilauksia ajojärjestelijältä varaston puolelta. Myyntimme antaa tarkemmat ohjeet tilausten yhteydessä.
Väärinkäsitysten välttämiseksi noutomahdollisuus on poistettu Hedcomshop tilauslomakkeen vaihtoehdoista, mutta laskutusasiakkaamme voivat pyytää noutoa “lisätiedot” -kentässä.
Huom: Yli 250 eur Hedcomshop tilauksessa toimituskulu (PP16) sisältyy hintaan.

 
Copyright © 2013, Oy Hedengren Ab
, 00200 Helsinki, Finland, puh./tel.
'); $('.post-grid.archive .galleryvid,.accordion-gallery .galleryvid').append('
'); $('.archiveimg-wrap .galleryimg').append('
'); $('.archiveimg-wrap .galleryvid').append('
'); $('.container .galleryimg').append('
'); $('.container .galleryvid').append('
'); $("a[rel^='prettyPhoto'],p.description a").prettyPhoto({ keyboard_shortcuts: false, social_tools:false, theme: 'light_rounded' }); $("img.reflect").reflect({height:35,opacity:0.2}); if(navigator.appName != "Microsoft Internet Explorer") { $("#item-body img.avatar, #item-header-avatar img.avatar, .avatar-block img.avatar").not('#member-list img.avatar').reflect({height:35,opacity:0.2}); } $('.target_blank a').each(function() { $(this).click(function(event) { event.preventDefault(); event.stopPropagation(); window.open(this.href, '_blank'); }); }); }); $('.blackwhite').BlackAndWhite({ hoverEffect:true }); })(jQuery); //-->